1. Home
  2. 2. Θέλω να αγοράσω
  3. Αναζήτηση στη Vendora

Αναζήτηση στη Vendora

Η αναζήτηση στη Vendora είναι απλή και ευχάριστη. Υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι για να ανακαλύψεις τις χιλιάδες μοναδικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα μας:

  1. Επίσκεψη στην αρχική σελίδα. Στην αρχική σελίδα θα δεις αγγελίες επιλεγμένες ειδικά για εσένα (βάσει των προηγούμενων αναζητήσεων σου), νέες & δημοφιλείς αγγελίες και αγγελίες που βρίσκονται στην περιοχή σου.
  2. Γραμμή αναζήτησης. Πληκτρολόγησε στην αρχική μας σελίδα, στο πεδίο “Τι ψάχνεις”, μια χαρακτηριστική λέξη του αντικειμένου που ψάχνεις ή εξερεύνησε τις 20+ κατηγορίες μας.
  3. Ακολούθησε άλλους πωλητές. Στο προφίλ ενός πωλητή υπάρχει η επιλογή ‘Ακολούθησε’. Θα σε ενημερώνουμε όταν ένας πωλητής που ακολουθείς προσθέσει νέες αγγελίες.

Χρήσιμες συμβουλές

  • Πρόσθεσε αγγελίες στα αγαπημένα σου, ώστε να τις έχεις όλες μαζεμένες στο προφίλ σου. Απλά πάτα την καρδούλα στην αγγελία που σε ενδιαφέρει.
  • Μπορείς να αποθηκεύσεις τις αναζητήσεις σου για συγκεκριμένα αντικείμενα, έτσι ώστε να λαμβάνεις ενημερώσεις μέσω email για νέες αγγελίες που ταιριάζουν με την αναζήτησή σου. Πάτα το καμπανάκι που εμφανίζεται πάνω από τα αποτελέσματα της αναζήτησης σου.

Related Articles

Χρειάζεσαι ακόμη βοήθεια;
Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Επικοινώνησε μαζί μας