Οδηγίες καταχώρησης αγγελίας (desktop)

Για να καταχωρήσεις μια νέα αγγελία θα πρέπει να πραγματοποιήσεις είσοδο στον λογαριασμό σου στη Vendora εδώ.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις είσοδο μέσω Facebook, Google ή Microsoft account, ή μέσω του λογαριασμού στου στη Vendora, χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό που επέλεξες κατά την εγγραφή σου.

Εάν δεν έχεις λογαριασμό στη Vendora, μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ.

Αφού έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου, επιλέγεις «Καταχώρησε μια αγγελία», στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

 

Στη συνέχεια επιλέγεις την κατηγορία, και το είδος του αντικειμένου που θέλεις να πουλήσεις και στη συνέχεια πατάς καταχώρησε την αγγελία. Για τη μεγαλύτερή δυνατή δημοσιότητα του αντικειμένου σου είναι σημαντικό να διαλέξεις την σωστή κατηγορία.

Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα ακόλουθα πεδία:

  1. Τίτλος αγγελίας
  2. Φωτογραφίες αγγελίας, ανεβάζοντας φωτογραφίες για το αντικείμενο σου. Ανέβασε τις πιο όμορφες και καθαρές φωτογραφίες. Περισσότερες φωτογραφίες αναδεικνύουν μια καλύτερη εικόνα των αντικειμένων σου. Ρεαλιστικές/αληθινές φωτογραφίες δείχνουν την πραγματική εικόνα από το αντικείμενο σου, την οποία εκτιμούν οι αγοραστές (σε σχέση με τις «στοκ» φωτογραφίες) και εντέλει αυξάνουν τις πιθανότητες πώλησης. (Ελάχιστο μέγεθος 600 x 600 pixels)

3. Περιγραφή. Γράψε όσες πληροφορίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες μπορείς. Μια ολοκληρωμένη περιγραφή αποτελεί προϋπόθεση μιας επιτυχημένης πώλησης. 

4. Τιμή. Προσπάθησε να βρεις μια τιμή που θα είναι ενδιαφέρουσα και ελκυστική – επέλεξε την δυνατότητα να επιτρέπεις στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή.

Τέλος συμπλήρωσε τον αριθμό τηλεφώνου σου για να επιτρέψεις στους χρήστες να επικοινωνούν μαζί σου τηλεφωνικά (εάν αφήσεις αυτό το πεδίο κενό, τότε οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου μόνο μέσω μηνύματος στην πλατφόρμα μας), τη διεύθυνση σου (Δεν θα μοιραστούμε ή κοινοποιήσουμε την ακριβή διεύθυνση σου σε κανέναν. Αν δεν θέλεις να συμπληρώσεις την ακριβή διεύθυνση, συμπλήρωσε μόνο την οδό χωρίς τον αριθμό) και πάτησε το κουμπί «Δες την αγγελία σου»

Τέλος, δες συγκεντρωτικά όλες τις πληροφορίες τις αγγελίας σου, τίκαρε το κουτάκι δεν είμαι ρομπότ και επέλεξε το κουμπί «Καταχώρησε την αγγελία». Εναλλακτικά, εάν θέλεις να αλλάξεις κάτι, πάτησε «Επεξεργασία».

 

Αφού πατήσεις «Καταχώρησε την αγγελία σου» , η αγγελία σου δημοσιεύεται στην σελίδα μας και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι η αγγελία σου έχει δημοσιευθεί!