Δεν έχω λάβει ενδιαφέρον για την αγγελία μου

Λυπούμαστε που ακόμη δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τις αγγελίες σου. 

Κάθε εβδομάδα λαμβάνεις ένα email το όποιο δείχνει την εβδομαδιαία επισκεψιμότητα των αγγελιών σου. Εκεί φαίνονται οι εμφανίσεις και τα μηνύματα από την στιγμή που δημοσιεύθηκε η αγγελία σου. 

Από την πλευρά μας προσπαθούμε να μεγεθύνουμε την κοινότητα του Vendora το γρηγορότερο δυνατόν –  και με τον ασφαλέστερο τρόπο – προχωρώντας σε συνεχείς προωθητικές ενέργειες, αυξάνοντας τις πιθανότητες αγοραπωλησιών μέσω της πλατφόρμας.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με ιδέες για το πώς μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες να πουλήσεις τα αντικείμενα σου:

ΤιμήΠροσπάθησε να βρεις μια τιμή που θα είναι ενδιαφέρουσα και ελκυστική – επέλεξε την δυνατότητα να επιτρέπεις στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή.

ΦωτογραφίεςΑνέβασε τις πιο όμορφες και καθαρές φωτογραφίες. Περισσότερες φωτογραφίες αναδεικνύουν μια καλύτερη εικόνα των αντικειμένων σου. Ρεαλιστικές/αληθινές φωτογραφίες δείχνουν την πραγματική εικόνα από το αντικείμενο σου, την οποία εκτιμούν οι αγοραστές (σε σχέση με τις «στοκ» φωτογραφίες) και εντέλει αυξάνουν τις πιθανότητες πώλησης.

Περιγραφή και ΤίτλοςΓράψε όσες πληροφορίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες μπορείς. Μια ολοκληρωμένη περιγραφή αποτελεί προϋπόθεση μιας επιτυχημένης πώλησης. 

ΚατηγορίαΓια τη μεγαλύτερή δυνατή δημοσιότητα του αντικειμένου σου είναι σημαντικό να διαλέξεις την σωστή κατηγορία.

«Sharing is caring»Μοιράσου την αγγελία σου στα social media για επιπλέον δημοσιότητα.