Σε έχουν εξαπατήσει;

Είναι πολύ στενάχωρο για οποιονδήποτε χρήστη μας να υπάρξει θύμα εξαπάτησης. Μας συγχωρείς για οποιανδήποτε παρενόχληση και κακόβουλη ενέργεια πραγματοποιήθηκε από το συγκεκριμένο άτομο.

Προσπαθούμε σε συνεχή βάση με την συνεργασία των χρηστών μας να δημιουργήσουμε μία ασφαλή κοινότητα και πραγματοποιούμε όποιες ενέργειες μπορούμε – ως πλατφόρμα αγγελιών –   για να αποκλείσουμε ανθρώπους με λάθος κίνητρα. Η ομάδα πληροφορικής του Vendora είναι πολύ έμπειρη – κυρίως από ανάλογες υποθέσεις στο εξωτερικό – για τέτοιου είδους καταστάσεις και προβαίνει στα απαραίτητα βήματα για να αποκλείει κακόβουλα «στοιχεία» από την πλατφόρμα και την κοινότητα χρηστών του Vendora καθώς επίσης γνωρίζει συγκεκριμένα ποιες ενέργειες πρέπει να εκκινήσουν οι χρήστες για την προστασία τους και την αποφυγή επανάληψης ιδίων καταστάσεων στο μέλλον.

Εφόσον έχεις υπάρξει θύμα παραπληροφόρησης – με πρόθεση απάτης – από κάποιον προτείνουμε να το αναφέρεις στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος  και να μας στείλεις σχετικό αντίγραφο της έκθεσης. Διατηρούμε στοιχεία όπως τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα IP address των υπολογιστών ώστε να βοηθάμε για το λόγο αυτόν τις αστυνομικές αρχές σε σχετικές υποθέσεις.

Αφού μας αποστέλλεις στο info@vendora.gr σχετικές πληροφορίες για τον χρήστη και την επικοινωνία σου (τα στοιχεία επικοινωνίας, αν ήταν αγοραστής ή πωλητής, για ποια αγγελία πραγματοποιήθηκε επικοινωνία, ποιο ήταν το ποσό που αποπειράθηκε ή κλάπηκε, με ποιο τρόπο πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή όπως και αντίγραφό της (αν υπάρχει) εμείς θα ενημερώσουμε άμεσα την λειτουργική υποστήριξη της πλατφόρμας μας για να μπλοκάρουμε τον λογαριασμό που ήταν συνδεδεμένος με τον χρήστη.

Για το Vendora αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία μίας μεγάλης και ασφαλούς κοινότητας χρηστών και σε ευχαριστούμε που είσαι μέλος της. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σου για την προώθηση πώλησης ή αγορά αντικειμένων από την πλατφόρμα μας. Να θυμάσαι ότι η ομάδα του Vendora είναι εδώ για να σε βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας σε κάθε περίπτωση που παρατηρείς ύποπτη συμπεριφορά χρηστών ή μηνύματα σχετικά με αγγελίες.

Παρακαλώ πολύ να διαβάσεις τις συμβουλές για  «ασφαλείς αγορές και πωλήσεις» με πληροφορίες πώς να μην πέφτεις θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους εδώ.