Τρόποι πληρωμής

Η πλατφόρμα μας, μέσω της υπηρεσίας “Αγορά μέσω Vendora”, εγγυάται την ασφαλή αποστολή προϊόντων και την ασφάλεια των πληρωμών. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, η Vendora δρα ως μεσάζοντας για τη διασφάλιση και των δύο πλευρών, προλαμβάνοντας τυχόν απάτες και κακόβουλες ενέργειες.

Εάν δεν κάνεις χρήση της υπηρεσίας αυτής, συμφωνείς απευθείας με τον αγοραστή ή πωλητή για το πώς θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Εάν είσαι πωλητής και έχεις επιλέξει την υπηρεσία “Αγορά μέσω Vendora” ως τρόπο συναλλαγής, οι αγοραστές θα μπορούν με ένα κλικ να προχωρήσουν σε πληρωμή του αντικειμένου σου. Εναλλακτικά,  μπορείς να κάνεις αίτημα πληρωμής στον αγοραστή. Αφού τα βρείτε στην τιμή που θα πουληθεί το προϊόν, πήγαινε στο κάτω αριστερό μέρος της συνομιλίας σου με τον αγοραστή και πάτα το κουμπί ‘Αίτημα πληρωμής’.

  • Πωλητής: Εάν ανεβάσεις την πρώτη σου αγγελία με την υπηρεσία “Αγορά μέσω Vendora” ως τρόπο συναλλαγής, θα σου ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία και η διεύθυνσή σου.
  • Αγοραστής: Εάν κάνεις την πρώτη σου πληρωμή μέσω της πλατφόρμας μας, θα σου ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία της πληρωμής.

Related Articles

Χρειάζεσαι ακόμη βοήθεια;
Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Επικοινώνησε μαζί μας