1. Home
 2. Συνεργαστείτε με τη Vendora για κάτι μοναδικό

Συνεργαστείτε με τη Vendora για κάτι μοναδικό

Στη Vendora είμαστε κάτι περισσότερο από μια αγορά C2C – είμαστε μια κοινότητα που δεσμεύεται να επιφέρει θετικές αλλαγές στην κοινωνία μας. Έτσι, λοιπόν, θέλουμε να προσκαλέσουμε φιλανθρωπικές οργανώσεις και Μ.Κ.Ο., ταχυμεταφορείς και couriers, εταιρείες ασφαλίσεων και λιανεμπορίου να συνεργαστούν μαζί μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να προσφέρουμε ιδανικές λύσεις στους χρήστες μας.

Φιλανθρωπικές οργανώσεις και M.K.O.

Μαζί για ένα καλύτερο αύριο

Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και στη σημασία της ανταπόδοσης. Συνεργαζόμενοι μαζί μας μπορείτε να:

 • Βελτιώσετε την προβολή σας: Αξιοποιήστε την ευρεία κοινότητα των χρηστών μας, που είναι αφοσιωμένοι στο να φέρουν την αλλαγή.
 • Αυξήσετε τους δωρητές σας: Η πλατφόρμα μας διευκολύνει τους χρήστες να κάνουν δωρεές απευθείας στον σκοπό σας, βοηθώντας σας να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα χωρίς δυσκολία.
 • Ενισχύσετε την αλληλεπίδραση: Αλληλεπιδράστε με μια κοινότητα που ενδιαφέρεται για τον κοινωνικό αντίκτυπο και είναι πρόθυμη να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες σας μέσω των καμπανιών μας με την ίδια επωνυμία.

Ταχυμεταφορείς & Couriers

Παράδοση και αξιοπιστία

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους χρήστες μας μια απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς και πώλησης. Για να το πετύχουμε αυτό, αναζητούμε συνεργάτες παράδοσης που μπορούν να προσφέρουν:

 • Αξιόπιστη εξυπηρέτηση: Εξασφαλίζετε την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των αγαθών.
 • Ανταγωνιστικές τιμές: Προσφέρετε προσιτές επιλογές αποστολής για να κάνετε την αγορά μας πιο ελκυστική για αγοραστές και πωλητές.
 • Ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη: Βοηθήστε μας να επεκτείνουμε το δίκτυο παράδοσης, διευκολύνοντας τους χρήστες σε περισσότερες τοποθεσίες να συμμετέχουν στην αγορά μας.

Λιανοπωλητές

Διευρύνετε την εμβέλειά σας και αυξήστε το πελατολόγιό σας

Οι έμποροι λιανικής, τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί, μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία μαζί μας, η οποία τους προσφέρει:

 • Πρόσβαση σε μια νέα βάση πελατών: Αξιοποιήστε την ποικιλόμορφη και αφοσιωμένη κοινότητα των αγοραστών μας.
 • Αυξημένες ευκαιρίες πωλήσεων: Επιτρέψτε στους χρήστες της Vendora να μετατρέψουν τα έσοδά τους από τη Vendora σε gift cards της εταιρείας σας.
 • Συνεργατικές προωθητικές ενέργειες: Συμμετοχή σε καμπάνιες co-branded μάρκετινγκ.

Έχετε καινοτόμες ιδέες που θα θέλατε να αναπτύξουμε από κοινού; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εταιρείες Ασφαλίσεων

Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία αγοράς. Η από κοινού συνεργασία μας μπορεί να προσφέρει:

 • Ολοκληρωμένη κάλυψη: Παροχή ασφάλειας στους χρήστες μας μέσω ασφαλιστικών επιλογών που καλύπτουν τις αγορές και τις πωλήσεις τους.
 • Ενισχυμένη εμπιστοσύνη: Ενίσχυση της εμπιστοσύνης των χρηστών στις συναλλαγές, με ισχυρά ασφαλιστήρια συμβόλαια.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις: Αναπτύξτε προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν ειδικές ανάγκες της αγοράς και των χρηστών της.

Άλλα

Συνεργαστείτε για καινοτομία, θετικό αντίκτυπο και ανάπτυξη!

Εάν εκπροσωπείτε έναν οργανισμό που δεν εντάσσεται στις παραπάνω κατηγορίες, αλλά πιστεύετε ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να συνεργαστείτε με τη Vendora;

 • Εστίαση στην κοινότητα: Δίνουμε προτεραιότητα στην οικοδόμηση μιας κοινότητας όπου ο ένας υποστηρίζει και ανυψώνει τον άλλον.
 • Καινοτόμος πλατφόρμα: Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις εύκολες συναλλαγές και τις ουσιαστικές μορφές επικοινωνίας. 
 • Διαρκής Υποστήριξη: Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας μια αποδοτική συνεργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είστε πρόθυμοι να αλλάξουμε από κοινού τα δεδομένα; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο partnerships@vendora.gr για να διερευνήσετε ευκαιρίες συνεργασίας.

Χρειάζεσαι ακόμη βοήθεια;
Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Επικοινώνησε μαζί μας