1. Home
  2. 3. Θέλω να πουλήσω
  3. Πως ανεβάζω μια αγγελία;

Πως ανεβάζω μια αγγελία;

Μπορείς να ανεβάσεις την αγγελία σου – εδώ.

Για να καταχωρήσεις μια νέα αγγελία θα πρέπει να έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου στη Vendora εδώ.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα ανεβάσεις την αγγελία σου.

Αφού έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου, επιλέγεις “Καταχώρησε μια αγγελία”, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Εάν μπαίνεις μέσω κάποιου προγράμματος πλοήγησης “browser” και όχι από την εφαρμογή μας, αφού έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου, επιλέγεις “Πούλησε κάτι”.

Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα ακόλουθα πεδία:

1. Τι θέλεις να πουλήσεις: Διάλεξε τίτλο για την αγγελία σου και ανέβασε φωτογραφίες. Ανέβασε τις πιο όμορφες και καθαρές φωτογραφίες. (Ελάχιστο μέγεθος 600 x 600 pixels). Περισσότερες φωτογραφίες δείχνουν μια καλύτερη εικόνα των αντικειμένων σου (μέχρι 12 φωτογραφίες).

2. Κατηγορία: Βάσει του τίτλου της αγγελίας και των φωτογραφιών, θα σου προτείνουμε κάποιες κατηγορίες. Διάλεξε μία απο τις προετεινόμενες κατηγορίες ή πάτησε ‘Διάλεξε χειροκίνητα’ στο κάτω μέρος του παραθύρου.

3. Λεπτομέρειες. Γράψε όσες πληροφορίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες μπορείς. Μια ολοκληρωμένη περιγραφή αποτελεί προϋπόθεση μιας επιτυχημένης πώλησης.

4. Τιμή. Επέλεξε τύπο συναλλαγής και την τιμή πώλησης. Προσπάθησε να βρεις μια τιμή που θα είναι ελκυστική – επέλεξε την δυνατότητα να επιτρέπεις στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να προτείνουν άλλη τιμή.

5. Πού θέλεις να πουλήσεις;

  • Σε όλη την Ελλάδα: Για αντικείμενα που μπορούν να αποσταλούν ως δέμα.
    Ο αγοραστής θα μπορεί να αγοράσει άμεσα το αντικείμενο πληρώνοντας ηλεκτρονικά, με ασφάλεια μέσω της Vendora. H υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για εσένα ως πωλητή.
  • Στην περιοχή μου: Για μεγάλα και εύθραυστα αντικείμενα.
    Κατάλληλο για μεγάλα ή εύθραυστα αντικείμενα που δεν μπορούν να σταλούν με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο.

6. Στοιχεία επικοινωνίας. Συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Συμπλήρωσε τον αριθμό τηλεφώνου σου για να επιτρέψεις στους χρήστες να επικοινωνούν μαζί σου τηλεφωνικά (εάν αφήσεις αυτό το πεδίο κενό, τότε οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου μόνο μέσω μηνύματος στην πλατφόρμα μας), τη διεύθυνση σου (δεν θα μοιραστούμε ή κοινοποιήσουμε την ακριβή διεύθυνση σου σε κανέναν. Αν δεν θέλεις να συμπληρώσεις την ακριβή διεύθυνση, συμπλήρωσε μόνο την οδό χωρίς τον αριθμό) και πάτησε το κουμπί “Καταχώρησε την αγγελία ”.

Αφού πατήσεις “Καταχώρησε την αγγελία ”, η αγγελία σου δημοσιεύεται στην σελίδα μας και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι η αγγελία σου έχει δημοσιευθεί!

Δε βρίσκω την κατηγορία

Εάν το αντικείμενο σου δεν ταιριάζει σε μία από τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες μπορείς να ανεβάσεις την αγγελία σου στην κατηγορία ”Άλλα” και στη συνέχεια να μας ενημερώσεις σχετικά μέσω email ή με μήνυμα στο Facebook.

Όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για κάποια κατηγορία,  δημιουργούμε νέες κατηγορίες και μετακινούμε τις σχετικές αγγελίες αυτόματα εκεί που πρέπει να βρίσκονται!

Δε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες.

Η κάθε φωτογραφία που θα ανεβάσεις στην αγγελία σου πρέπει να είναι ελάχιστης ανάλυσης 600 x 600 pixels και μέγιστης έως και 10.000 x 10.000 pixels γιατί φωτογραφίες με μικρότερη ανάλυση δεν θα φαίνονται σωστά στην πλατφόρμα μας. Κάνοντας δεξί κλικ (ιδιότητες/properties) πάνω στην φωτογραφία σου θα δεις την ανάλυση της.

Αλλαγή ανάλυσης φωτογραφιών.

Αρχικά βεβαιώσου πως δεν αποθηκεύεις τις φωτογραφίες μέσω Facebook, καθώς το Facebook μειώνει πολύ την ανάλυση της εικόνας.

Αν και πάλι η ανάλυση δεν ταιριάζει με την μικρότερη ελάχιστη ανάλυση που χρειάζεται (600 x 600 pixels), τότε ελπίζουμε είτε να μπορείς να βρεις παρόμοιες φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση είτε να βγάλεις καινούργιες χωρίς να τις μικρύνεις όταν τις αποθηκεύσεις για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και υψηλή ευκρίνεια των αντικειμένων σου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις ενδεικτικές φωτογραφίες του προϊόντος που πουλάω;

Ναι!

Προτείνουμε όμως να μη χρησιμοποιείς τυποποιημένες φωτογραφίες stock, αλλά να βγάλεις τις δικές σου φωτογραφίες που δείχνουν καθαρά το προϊόν που προσφέρεις. Χρησιμοποίησε 3 ή περισσότερες φωτογραφίες (μέχρι 12), δείχνοντας το προϊόν από την κάθε πλευρά. Οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν να μπορούν να δουν σε τι κατάσταση είναι το προϊόν.

Μπορώ να ανεβάσω screenshot /στιγμιότυπα οθόνης;

Όχι.

Ο λόγος είναι πως το προϊόν δε θα φαίνεται αρκετά καλά για να διαφημίσουμε την αγγελία σου και έτσι το τμήμα ποιοτικού μας ελέγχου θα απορρίψει την αγγελία σου.

Τύπος συναλλαγής 

Προς πώληση: Βάλε το προϊόν σου προς πώληση και όρισε τη τιμή που ζητάς για αυτό. Επιπλέον μπορείς να δώσεις τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν μια πιο χαμηλή τιμή.

Ανταλλαγή: Επιπρόσθετα, μπορείς να επιλέξεις την “Ανταλλαγή” ως τύπο συναλλαγής.

Χαρίζεται: Αν χαρίζεις κάτι, επέλεξε ως τύπο συναλλαγής το “Χαρίζεται”.

Επιτρέπεται η πώληση “πακέτου” αντικειμένων;

Ναι! Εφόσον πουλάς αντικείμενα που υπάγονται στην ίδια κατηγορία προϊόντων και η τιμή είναι μια (αυτή του “πακέτου”).

Ποια αντικείμενα απαγορεύονται να πωλούνται στη Vendora;

Μπορείς να δεις τα αντικείμενα που απαγορεύονται στην πλατφόρμα μας εδώ.


Related Articles

Χρειάζεσαι ακόμη βοήθεια;
Δεν βρήκες την απάντηση που ψάχνεις; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Επικοινώνησε μαζί μας